English · Français · Español · Português · Italiano · Deutsch · Nederlands · Ελληνικά · Русский · 日本語 · 中文

Περιγραφή

Tο Sound Chef Pro είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο για την εύκολη εκμάθηση ηχητικών συχνοτήτων. Λειτουργεί σε πλατφόρμες Apple Mac OS X και Microsoft Windows. Για την προοδευτική εκμάθηση, μπορείτε να επιλέξετε να εξασκηθείτε σε 10, 15 ή 31 ΠΕΡΙΟΧΕΣ συχνοτήτων. Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους:

- Λειτουργία ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (LEARN) σας επιτρέπει να ακούτε διαφορετικές συχνότητες και να τις μάθετε, να παρακολουθείτε αυτές που έχετε ήδη ακούσει σε μια οθόνη με μορφή γραφήματος, που σας δείχνει τις συχνότητες που έχετε μελετήσει περισσότερο.

- Λειτουργία TEΣΤ (TEST) παρέχει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και τις γνώσεις σας με ηχητική υπαγόρευση και έπειτα εμφανίζει τα αποτελέσματά σας για κάθε συχνότητα και την συνολική βαθμολογία. Στο τέλος του κάθε τεστ θα λάβετε ένα βαθμό και μπορείτε να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματά σας εδώ.

Λήψη

Έκδοση: 1.03

Μέγεθος: περίπου 3,7 MB

Απαιτήσεις συστήματος: Windows XP, Vista, 7 - Mac OS X 10.4 και μεταγενέστερο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Internet για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό! Είναι απαραίτητη σταθερή σύνδεση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό δωρεάν στην δοκιμαστική του (demo) έκδοση. Στην δοκιμαστική έκδοση διατίθεται μόνο το ΤΕΣΤ 10 ΠΕΡΙΟΧΩΝ συχνοτήτων.

Download for Windows   <<<   Επιλέξτε το λειτουργικό σας   >>>    Download for Mac OS X

Αγορά

Ειδική τιμή γνωριμίας: 19.00 ευρώ - περιλαμβάνει 5 διαδοχικές εγκαταστάσεις και δωρεάν αναβαθμίσεις για 2 χρόνια.

Θα λάβετε τον σειριακό αριθμό ενεργοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε 24 ώρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Για περιορισμένο χρόνο, θα προσφέρουμε μια άδεια χρήσης σε οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να μεταφράσει αυτό το site και τα παράθυρα διαλόγου του λογισμικού (εύκολο), σε κάποια άλλη γλώσσα εκτός από αυτές που εμφανίζονται στην κορυφή αυτής της σελίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεπτομέρειες

    Οι συχνότητες είναι το βασικό στοιχείο του κάθε ήχου που τα αυτιά μας μπορούν να ακούσουν. Όταν εργάζεστε στο στούντιο ή με ζωντανή μουσική, ο καλύτερος συνεργάτης σας είναι η γνώση σας πάνω σε αυτό το ηχητικό υλικό. Το σημαντικό είναι να είμαστε σε θέση να ισορροπούμε με επιδεξιότητα όλο το φάσμα των συχνοτήτων που ο ήχος και η μουσική μας παρέχουν. Για χρόνια, οι επαγγελματίες του ήχου χρησιμοποιούν γραφικούς ισοσταθμιστές για την ισορρόπιση και προσαρμογή του ήχου πριν φτάσει αυτός στα ηχεία. Είναι ένας τρόπος για την προσαρμογή των μουσικών οργάνων και της φωνής σε ένα συγκεκριμένο χώρο ή τόπο για να τους δώσουμε μια ωραία αίσθηση. Οι μουσικοί στη σκηνή και στο στούντιο εξαρτώνται από αυτούς τους γραφικούς ισοσταθμιστές. Είναι ουσιαστικό να μιλούν μεταξύ τους την ίδια γλώσσα, ώστε να μπορούν να ταιριάζουν με ακρίβεια τις ανάγκες τους με τις δυνατότητες.
    Τα αυτιά μας αντιλαμβάνονται ήχους από 20 Hertz (χαμηλό - μπάσο) έως 20 000 Hertz (υψηλό - πρίμα) όταν είμαστε νέοι, και χάνουμε την ικανότητα να ακούμε κάποιες ηψηλές συχνότητες καθώς γερνάμε. Στον κόσμο των επαγγελματιών του ήχου, αυτό το μεγάλο εύρος συχνοτήτων έχει περιοριστεί σε ένα επιλεγμένο και αντιπροσωπευτικό εύρος 31 "ζωνών" (περιοχών), για την ρύθμιση του ήχου με γραφικούς ισοσταθμιστές, με κάποιους πιο διαδεδομένους να έχουν μόνο 15 ή 10 περιοχές, δίνοντας λίγο λιγότερο έλεγχο.
    Με τη βοήθεια του Sound Chef Pro μπορείτε να μάθετε, εύκολα βήμα προς βήμα, πώς να προσδιορίσετε επακριβώς κάθε μία από αυτές τις συχνότητες και να εξοικειωθείτε με την χροιά του ήχου. Οι συχνότητες είναι σαν το αλφάβητο του ήχου. Δεν μπορείτε να γράψετε καλά χωρίς να γνωρίζετε το αλφάβητό σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ήχο.
    Ο στόχος είναι να υπάρχουν μουσικοί και τεχνικοί ήχου που να μιλούν την ίδια γλώσσα, προκειμένου να συνεργαστούν υπό τις καλύτερες συνθήκες.
    Το Sound Chef Pro χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο, που φιλοξενείται στον διακομιστή μας, για την ανάλυση και δοκιμασία των ικανοτήτων σας. Η στάθμη των συχνοτήτων που ακούτε είναι σύμφωνα με το πρότυπο της καμπύλης ίσης ακουστότητας (100 phons) ISO 226:2003 για να σας δώσει την καλύτερη ακουστική άνεση.

Σφάλματα που θα διορθωθούν:

- Ένα άσχημο αισθητικά ποτενσιόμετρο που τρεμοπαίζει, μόνο στα Windows: θα διορθωθεί σύντομα.
- Σφάλμα ανεπανόρθωτης εξαίρεσης, μετά από πάρα πολλά (νευρικά) κλικ στα ποτενσιόμετρα στην λειτουργία ΤΕΣΤ, μόνο στα Windows: άμεση προτεραιότητα.
- Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναφέρετε τυχόν άλλα σφάλματα.

 

Συχνές ερωτήσεις

Τα σχόλια των χρηστών και οι ερωτήσεις θα δημοσιεύονται εδώ.

 

Βαθμοί Sound Chef Pro


ΧΡΥΣΟ
Πάνω από 2600 πόντους

ΑΡΓΥΡΟ
Πάνω από 2100 πόντους

ΧΑΛΚΙΝΟ
Πάνω από 1600 πόντους

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ
1600 πόντους και κάτω

 

Πληροφορίες

Εξέλιξη, Προγραμματισμός, & Σχεδιασμός: Stéphane BRUNET (ΓΑΛΛΙΑ)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Félix και Maël BRUNET, Corinne DELAVAL, Michel και Jacqueline BRUNET
RUN PRODUCTIONS (ΓΑΛΛΙΑ) Πρακτορείο οργάνωσης συναυλιών, καθώς και όλες τις σπουδαίες ομάδες τους
Lisa GUTKIN (THE KLEZMATICS - ΗΠΑ) βιολίστρια και τραγουδίστρια
LE CONFORT MODERNE (ΓΑΛΛΙΑ) Συναυλιακός και εκθεσιακός χώρος
AFRICOLOR (ΓΑΛΛΙΑ) Φεστιβάλ
Alex Cohen (Ελλάδα) μεταφράσεις και διορθώσεις
AudioFanzine (ΓΑΛΛΙΑ) Μουσικά εργαλεία νέα και κριτικές. Πρώτο σχόλιο για το Sound Chef Pro!

Email    Face    Twitter

Tweet

Copyright © 2011 Sound Chef Pro. All rights reserved.
Software protected by INPI registration number 411963 220311 & 419435 160611.